I doli videoja në kr.evat me djalin nga Kosova, Andi do çoj te Zonja Eni Tean?? Shp.ërthen rrjeti…


Fotot ku shihet Tea dhe Bearti duke u pu/thur kanë qark/ulluar kudo në rrjet dhe mijëra komente janë bërë. Më pas ishte vetë Bearti që deklaroi se ai dhe Tea janë të lidhur dhe duhen, ndërsa Andi u shpreh se i kanë kërkuar të dalë çift me Tean nga programi.

Dhe në lidhje me këtë ngj/arje në rrjet kanë shpë/rthyer meme të ndryshme ku në qëndër kanë dy protagonistët e ngj/arjes Tean dhe Beatrin, siç mund t’i shihni më poshtë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "I doli videoja në kr.evat me djalin nga Kosova, Andi do çoj te Zonja Eni Tean?? Shp.ërthen rrjeti…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*