I dha lamtumirën foshnjës së saj, po kur shkon te va rri ia kishin marrë…/ Nëna rrëqeth: Nuk keni shpirt çfarë u bëri i vogli im?


Një nënë është e pikë lluar sa nuk ka fjalë për ta përshkruar dhi mbjen e saj. Disa muaj më parë ajo i dha lumtumirën foshnjes së saj. Por va rri i fëmijës së saj të vogël është prishur. Ajo pyet me lot në sy se çfarë kanë pasur me të voglin e saj që i kanë bërë një gjë të tillë. Lule janë zh duk ur, lodra janë shpërndarë, kryqi ishte vënë me kokën poshtë. He ti mi për këtë ngjarje të rëndë ka nisur dhe pol i cia po kërkon të dhëna se kush mund të ketë qenë kaq i pa shpirt sa ta bëjë një gjë të tillë. Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjermani dhe nuk është e parë që ndodh. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "I dha lamtumirën foshnjës së saj, po kur shkon te va rri ia kishin marrë…/ Nëna rrëqeth: Nuk keni shpirt çfarë u bëri i vogli im?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*