I dashuri e la për shkak të peshës, 27-vjeçarja h.umb 76 kilogramë dhe i “lë” pa fjalë të gjithë


Pesha ishte shkaku kryesor që dërgojë në n.darjen e Alida Dreyer nga i dashuri i saj. 27-vjeçarja peshonte 145 kilogramë, një peshë kjo e përftuar si rezultat i shumë ushqimeve me përmbajtje yndyrore dhe sheqerna. Alida ka zbuluar se i dashuri ishte ju.stifikuar për ndarjen, duke thënë se ishte shumë e shëndoshë. Për këtë motiv, e reja vendosi të dobësohet dhe të hu.mbasë plot 76 kilogramë.

Tanimë peshorja tregon 69 kilogramë. Në një intervistë për mediat vendase, e reja ka zbuluar se në shkollë e ta.lln.in, e për këtë shkak më shumë se disa herë ajo ka te.nt.uar të ve.tëv.rit.et. H.umbja në peshë u arrit falë një diete st.ri.kte, të cilën Adila e zbatoi me rigozitet. Gjithashtu ajo realizoi një op.era.ci.on për të hequr kilogramët e tepërt, e tani duhet pranuar që rezultati është vërtetë mbresëlënës.

Be the first to comment on "I dashuri e la për shkak të peshës, 27-vjeçarja h.umb 76 kilogramë dhe i “lë” pa fjalë të gjithë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*