Hoxha nga Prishtina thotë se emisioni “Përputhen” është shkatërrim për rininë (VIDEO)


Në xhaminë “Hasan Beg” në 4 Llullat në Prishtinë hytbja e sotme nga imami Husamedin Abazi kishte të bëjë me moralin.Gjatë hytbes, hoxha tha se morali sot ka rënë në Kosovë e Shqipëri dhe fajtorë për këtë gjë janë mediat.

“Janë t’u desht me çmend popullin me ato që po i qesin në televizion. Ton ditën filma dhe jam i bindur që kjo është e planifikuar me e çmend këtë popull. Çka janë ato, Përputhen ç’përputhën, ato janë shkatërrim për këtë rini” shtoi ndër tjera ai.

Be the first to comment on "Hoxha nga Prishtina thotë se emisioni “Përputhen” është shkatërrim për rininë (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*