Historia e vajzës Shqiptare, e cila u martua në moshën 15 vjeçare dhe hu.mbi 7 fëmijë!


Ledjoni nga Vlora ka ardhur për të shoqëruar prindërit dhe ka përfunduar në studion e programit “E Diela Shqiptare” për një mesazh. Tani që ka shpëtuar nga ai makth, një tjetër “mur” e ndan me familjen, sidomos me vëllain e saj Ledjonin.

A do e falë ai pas dy vitesh? Motra e Ledionit ka shkruar për t’i bërë një surprizë prindërve, por stafi i emisionit ka zbuluar se vëllai dhe motra nuk flasin prej dy vitesh.. VIDEO

Be the first to comment on "Historia e vajzës Shqiptare, e cila u martua në moshën 15 vjeçare dhe hu.mbi 7 fëmijë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*