Haliti: Qysh ja kan nis Albini e Vjosa do të na lënë pa shtet


Xhavit Haliti thotë se nëse vijnë në pushtet Albin Kurti dhe Vjosa Osmani do na lënë pa shtet. Komentet e tij vijnë në Pressing kur u pyet nëse janë Kurti dhe Osmani ata që do e shkapin shtetin.

“Me mentë e tyre ata do të na lënë pa shtet”, thotë Haliti “Do të na lënë pa institucione, do të na lënë pa mundësi për të pasur shtet me mënyrën se si veprojnë”, tha Haliti.

“Na nuk jemi armiq, jemi kundërshtarë politik dhe unë jam me godit prej të parit deri të mbramin në hierarki nëse është i korruptuar, nëse ka argumente s’e ka qenë kundër politikave të shtetit”, theksoi Haliti.

Be the first to comment on "Haliti: Qysh ja kan nis Albini e Vjosa do të na lënë pa shtet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*