Habit Shkëndije Mujaj: Nuk e marr një mashkull që nuk falet 5 herë në ditë


Pas ndryshimit drastik, a do të pranonte këngëtarja një mashkull që nuk p raktikon besimin mysliman? Gjatë një interviste për “Ftesë në 5”, ajo u shpreh se kjo gjë nuk do ndodhte kurrsesi dhe se burri i saj i ardhshëm duhet të falet pesë herë në ditë.

Ndërsa nuk pranoi të zbulonte nëse ka aktualisht një mashkull në zemrën e saj, duke shtuar se këtë do e tregojë kur të vijë momenti i duhur. Gjithmonë kam jetuar vetëm. Për këtë pjesë është herët për të folur sepse nuk ka ardhur akoma momenti për të treguar diçka, kur të ketë do lajmëroj. Duhet të jetë patjetër besimtar, nuk mund ta diskutoj. Duhet të falë Namazin 5 herë në ditë,”- tha Shkëndije Mujaj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Habit Shkëndije Mujaj: Nuk e marr një mashkull që nuk falet 5 herë në ditë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*