Gazetari i thotë të punoj me pagesë në Dubai me sheikë, Missi shqiptar: Kam dy fëmijë dhe burrë o rrot k**i,..


Ronaldo Sharka ka futur në kurth ish miss-in Silvana Bushati, ne programin EX.PULS!Me pretekstin se ka lënë punën në RTV Ora dhe po krijon një media online në bashkëpunim me një sheik arab, Sharka fton Silvanën për bashkëpunim, por pasi ajo nuk pranon, diçka tjetër ofrohet.

Gazetari i kërkon ish miss-it të bëhët eskortë, për të shkuar më sheikun pasi të dy ata do të mbulohem me para nëse Silvana pranon..VI.DEO.Gazetari i kërkon ish miss-it të bëhët eskortë, për të shkuar më sheikun pasi të dy ata do të mbulohem me para nëse Silvana pranon..VI.DEO

Be the first to comment on "Gazetari i thotë të punoj me pagesë në Dubai me sheikë, Missi shqiptar: Kam dy fëmijë dhe burrë o rrot k**i,.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*