Ermal Mamaqi kërkon falje me lot n sy, Ja çfar i ndodhi…


Aktori i njohur i humorit Ermal Mamaqi ka kërkuar sërish ndjesë, pasi organizoi trajnimin ku ishin grumbulluar një numër i madh njerëzish pa respektuar rregtullat kundër koronavirusit.
Një ditë më parë, Ermali publikoi një status për t’u kërkuar falje njerëzve, ndërsa u justifikua duke thënë se erdhën më shumë njerëz nga sa ata kishin parashikuar dhe nuk i nxirrnin dot jashtë.Në një lidhje telefonike për “Wake Up”, Ermal Mamaqi ka thënë se edhe i ati e ka kaluar rëndë kov id. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“I kërkova ndjesë njerëzve se nuk dua të bëhem prob lem për shpërndarjen e Covidit, pasi vetë babai im e ka kaluar rëndë sëmundjen. Kështu që po e ritheksoj që më vjen keq, nuk ishte e qëllimshme, nuk ishte me vetëdijen time të plotë dhe ishte një organizim i ekipit tim. Ne nxorëm një njoftim që do e bëjmë këtu dhe ishte online. Nga fakti që njerëzit duan të kenë energji dhe duan të kenë diçka ndryshe. Ajo që ndodhi është që erdhi një numër më i madh se ai që kishim llogaritur. Edhe ne morëm një sallë kinemaje për të respektuar masat, por numri ishte i madh dhe njerëzit nuk i nxirrja dot jashtë. Ndodhi sa hap e mbyll sytë dhe doli nga kontrolli.

Be the first to comment on "Ermal Mamaqi kërkon falje me lot n sy, Ja çfar i ndodhi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*