E pabesueshme! Kjo është serbja e cila kërkon që në Parlamentin e Serbisë të flitet shqip


E pabe.sueshme! Kjo është ser.bja e cila kërkon që në Parlamentin e Serbisë të flitet shqip.Drejtoresha e Zyrës për të Drejtat e Njeriut për Pakicat znj. Suzana Paunov sot ka kërkuar që përfaqësuesit e pakicave në Parlamentin serb, sikur shqiptarët dhe pakicat tjera të mund të flaisn gjuhën e tyre amtare ne Kuvendin e Serbisë, njofton a gjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

Sipas znj. Paunoviq “anëtarët e pakicave në parlament mund të flasin në gjuhën e tyre amtare. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "E pabesueshme! Kjo është serbja e cila kërkon që në Parlamentin e Serbisë të flitet shqip"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*