E nxorri nga puna? Plas she.rri mes Luanës dhe Arbanës…!!!


Po këtë herë çfarë ndodhi? Luana postoi në Instagram se është “gati për shfaqjen e saj televizive”. Prit, a nuk mbaroi “Shiko kush luan”?! Po, mbaroi. Ishte një sezon i lodhshëm televiziv prandaj edhe Luana vendosi të shkonte me pushime. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Pushime në pandemi, por sidoqoftë, po thoje çfarë? Po thoja që shkroi me shaka se është gati për emisionin dhe pyeti ndjekësit se “kujt i mungon Shiko Kush Luan sot?”. Edhe ku qëndron problemi? Sot fillon “Dua të të bëj të lumtur”. Aa, pra Luana po injoron emisionin e koleges po thua ti? Çudi sepse Luana thekson gjithmonë që është feministe. Plus duket sikur po injoron prodhimin e vetë televizionit ku punon. Apo po e dramatizoj? Gjithsesi më duket çudi. Gjykoje vetë. Nuk dua të ndikohesh nga unë. Por sidoqoftë nuk e mendoj vetëm unë që postimi mund edhe të ishte shmangur. Të paktën mbishkrimi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Pse kush e mendon tjetër? Vetë Arbana. Oh, po këtë të më kishe thënë. Siç mund ta shohësh, një prej stafit e pyet Luanën: “Ta postojmë promon për sot?” dhe Arbana i thotë “postoje”. Këtu duket sikur ka diçka më tepër. Ndoshta. Komentet pasivo-ag resive këtë thonë. Ndoshta.

Be the first to comment on "E nxorri nga puna? Plas she.rri mes Luanës dhe Arbanës…!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*