E mbajtën të fshehur por kjo këngëtare ka DJAL me Afrim Muçiqin


Këngëtari i famshëm kosovar Afrim Muqiqi, ishte i ftuari i Alaudin Hamitit në emisionin Nd’rrimi i Natës në Klan Kosova. Si çdo tjetër artist, edhe ai e ka luajtur lojën “Haje ose Thuaje”, ku i ka dhënë përgjigjet e tija të sinqerta, duke refuzuar të hajë diçka nga tavolina. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Kjo është këngëtarja kosovare me të cilën Afrim Muçiqi kishte lidhje dashurie dhe ka një djal. “Me kë nga vajzat e estradës ke pasur lidhje?”, ishte pyetja që i ishte drejtuar Muqiqit nga Dini, në të cilën ai u përgjigj pa hezitim. “Kam pasur lidhje dhe kam pasur lidhje me gruan time”, ka theksuar Muqiqi, i cili është i martuar me këngëtaren Halime Mani, me të cilën ka edhe një djalë.

Be the first to comment on "E mbajtën të fshehur por kjo këngëtare ka DJAL me Afrim Muçiqin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*