E gjithë ngj arja është filmuar nga kamerat e sigurisë, Babai shqiptar ja si ia mori jetën djalit në lule të moshës


Ishte vetë Skënder Krasniqi, i cili pasi e privoj nga jeta të birin, biznesmenin Albert Krasniqi njoftoi policinë. Ngj/arja e rë/ndë, e cila ndodhi rreth orës 17:00 të kësaj të mërkure, ku tro/nditi vendin.

Policia dhe prokuroria mësohet se kanë sek/uestruar kamerat e sigurisë që ndodheshin në garazh, pasi besohet se e gjithë ngj/arja të jetë filmuar. Gazetarja tha gjithashtu se kishte kontaktuar edhe me të afërm të familjes, por pa mundur të zbulojë se cilat mund të jenë arsyet. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "E gjithë ngj arja është filmuar nga kamerat e sigurisë, Babai shqiptar ja si ia mori jetën djalit në lule të moshës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*