E FUNDIT: E gjetën të pajetë, familjarët e 22-vjeçarit shqiptar: Doli të pinte kafe gjeni kush e bëri


Familjarët kanë hedhur dritë mbi dys himet për v dek jen e 22-vjeçarit që u gjet i pajetë në breg të detit në Vlorë, familjarët e tij shprehin dyshime se djalin ua kanë v ra rë. Ata kërkojnë që P olic ia të het ojë rastin, pasi djali nuk kishte arsye pse të gjendej në Zvërnec. Ata thonë se djali ka dalë nga shtëpia të dielën pasdite në fshatin Kurjan ku jetonte me nënën e vet dhe nuk është kthyer më. Sipas të afërmve të vi ktim ës, Sokoli i kishte thënë nënës që do të pinte një kafe me shokët ku doli për të mos u kthyer më ku rrë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ende nuk dihet se cilët kanë qenë shokët me të cilët ai do të pinte kafe, por familja kërkon që institucionet të nisin het imet duke marrë në pyetje të gjithë të njohurit e tij. “Djali ishte i urtë, i sjellshëm. Nuk i binte askujt më qafë. Ka dalë për kafe dhe nuk është kthyer. Çfarë do kërkonte djali nga Kurjani në Zvërnec. Kjo kuptohet. Dikush i ka marrë jetën dhe e ka hedhur larg për të hum bur gjurmët. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "E FUNDIT: E gjetën të pajetë, familjarët e 22-vjeçarit shqiptar: Doli të pinte kafe gjeni kush e bëri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*