E dhimbshme: Pas një sëmundje të shkurtër, v’des 28 vjeçari. Mos kalo pa thene NGUSHLLIME


Pas një sëmundje të shkurtër ka v dekur në moshën 28 vjeçare, mitrovicasi me banim në Zvicer, Lorik Morina, shkruan Jepi zëNjoftimin për v dekjen e tij e ka dhënë përmes një postimi në facebook, i afërmi i tij, Arianit Jeliqi.Ai ka treguar për personalitetin e Lorikut e poashtu ka shprehur dh imbjen e madhe për humbjen e tij.

Njoftimi i plotë nga Jeliqi: Të ALLAHUT jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi.Sot në moshën 28 vjeçare ndërroj jetë djali i dajës tim, vllau im, ma i miri prej neve Lorik Morina.

Be the first to comment on "E dhimbshme: Pas një sëmundje të shkurtër, v’des 28 vjeçari. Mos kalo pa thene NGUSHLLIME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*