Dikur përflitet se punonte me pagesë për sheikët, Shkëndije Mujaj: Kam vënë xhami tani, nuk dua të flas për atë jetë


Dikur përflitet se punonte me pagesë për sheikët, Shkëndije Mujaj: Kam vënë xhami tani, nuk dua të flas për atë jetë.

Shkëndije Mujaj u bë e njohur për publikun shqiptar për fotot dhe videot e saj s*ksi që publikonte në rrjetet sociale. Mujaj ka bërë një ndryshim drastik në jetën e saj, pasi së fundi i është dedikuar fesë. Ajo shfaqet e mbuluar me shami dhe ka treguar se ka hequr dorë përfundimisht nga jeta që bënte më parë. Shtyp nerek lame nme poshte dhe shih vidoet e plota.

Be the first to comment on "Dikur përflitet se punonte me pagesë për sheikët, Shkëndije Mujaj: Kam vënë xhami tani, nuk dua të flas për atë jetë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*