Del në rrugë, prek 100 meshkuj në or ganin gje nital, arsyeja e kësaj vajze do ju befasojë…(VIDEO)


Një ek speriment social i zhvilluar në Brazil ka vënë në provë rreth 100 meshkuj.E themi këtë, pasi një modele ka prekur tek organi gjenital meshkuj të cilët ishin, duke ecur në rrugë, kafene dhe ambiente të tjera.Ajo ka pa prekur çdo mashkull që i dilte përpara.Shumë prej tyre meshkujve janë ndjerë të sh okuar, disa janë fyer por të gjithë pa përjashtim janë ndjerë në siklet.

Be the first to comment on "Del në rrugë, prek 100 meshkuj në or ganin gje nital, arsyeja e kësaj vajze do ju befasojë…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*