Çokollata dhe telefoni celular ia mo.rrën je.tën një nëne 24 vjeçe,e cila kishte dy femij me pak se 5 vjec


Svetlana Roslinës, i ra aksi.dent alisht celulari brenda vaskës ku bëhe çokollata dhe ajo u për.poq ta merrte, por u rrë.zua dhe nuk mundi të dalë dot më prej saj.“Ajo u gr i co.pash nga makineria, vetëm këmbët i mbetën”, u shpreh një burim lokal nga fabrika e ëmbëlsirave.

Ka dhe një version tjetër sipas të cilit ajo ishte duke zbr azur një thes me lëndë të parë në vas.kën gjigante, sipas disa burimeve të tjera po nga fabrika.Gruaja ishte e martuar dhe kishte dy fëmijë më pak se 5 vjeç. Policia ruse ka nisur ndërkohë het.imet.

Be the first to comment on "Çokollata dhe telefoni celular ia mo.rrën je.tën një nëne 24 vjeçe,e cila kishte dy femij me pak se 5 vjec"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*