Çifti nis të bëjë Se.ks në taksi, Shikoni çfarë bën shoferi… (VIDEO)


Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi. Ai iu përgjigj një telefonate të një çi fti dhe shkoi menjëherë për ti marrë. Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë. Ndiqni videon më poshtë.

Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi. Ai iu përgjigj një telefonate të një çifti dhe shkoi menjëherë për ti marrë. Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Çifti nis të bëjë Se.ks në taksi, Shikoni çfarë bën shoferi… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*