Busi me 60 udhëtar brenda, i bie guri në pjesën e shoferit dhe ata mbetën pa


Busi me 60 udhëtar brenda, i bie guri në pjesën e shoferit dhe ata mbetën pa….VIDEO Shikoni pamjet se cfare i ka ndodhur ketij busi se si kane shpetuar nga vd.e.k.ja !

Busi me 60 udhëtar brenda, i bie guri në pjesën e shoferit dhe ata mbetën pa….VIDEO Shikoni pamjet se cfare i ka ndodhur ketij busi se si kane shpetuar nga vd.e.k.ja !

Be the first to comment on "Busi me 60 udhëtar brenda, i bie guri në pjesën e shoferit dhe ata mbetën pa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*