Befason gruaja e Lutfi Hazirit, burrin e kam të ëmbël si Çokollata “Toblerone”


Shumica e femrave përballë partnerit mundohen të tregohen kreative dhe unike. E tillë duket të jetë edhe bashkëshortja e kryetarit të komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri. / Hap 5 sek marke.tingun vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE

Jo rrallë herë, Mika Bajrami publikon fotografi nga më të ndryshmet përkrahë Lutfiut. E së fundmi, kreativiteti i saj ka kaluar çdo kufi. Mika ka personalizuar çokolatat e shumë pëlqyera “Toblerone” / Hap 5 sek mark.etingun vazhdo PAMJET EKSKLUZIV

Be the first to comment on "Befason gruaja e Lutfi Hazirit, burrin e kam të ëmbël si Çokollata “Toblerone”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*