Arbana Xharra: “Nëse e ndërtohet Xhamia e Madhe, unë e sh.ky pasaportën e Kosovës”


Uau e pa pri/shme Arbana Xharra e njohur nga e gjith Shqiptaria ka bere nje dek/larate se fundmi. Arbana Xhara ka par/alajmruar se në rastë se ndertohet xhamia e madhe në Prishtinë, ajo do e sh/ky pasaporten e Kosoves dhe do të larg/ohet përgjithmonë nga ky vend, madje ajo kishte disa arsye ‘E keni bo Kosoven si Arabi mu kon, nëse e ndertomni xhamin unë largohem nga ky vend.’

JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Arbana Xharra: “Nëse e ndërtohet Xhamia e Madhe, unë e sh.ky pasaportën e Kosovës”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*