Amerika ‘selam’ Vuçiqit nëse provon të hyjë në Kosovë kjo gjë ndodh


Pas fjalimit të Vuçiqit, vjen perkrahja nga Amerika për Kosovën në jemi me juPresidenti i Serbisë paralajmëroi se nëse nuk arrihet një kompromis me Kosovën.

Përmes bisedimeve të ndërmjetësuara nga BE, atëherë konflikti “i ngrirë” mund të “shkrihet” në të ardhmen duke treguar llojin e konfliktit midis Armenisë dhe Azerbajxhanit. / Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.Përmes bisedimeve të ndërmjetësuara nga BE, atëherë konflikti “i ngrirë” mund të “shkrihet” në të ardhmen duke treguar llojin e konfliktit midis Armenisë dhe Azerbajxhanit. / Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Be the first to comment on "Amerika ‘selam’ Vuçiqit nëse provon të hyjë në Kosovë kjo gjë ndodh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*