Aksident me fatalitet, nderronn jete mërgimtari nga Kosova mos kalo pa thene NGUSHLLIME


Ka ndërruar jetë Vatan Rama, i riu nga fshati Botusha – Koshare e Gjakovës. Ai ndrro i jetee pas një aksidentit me fatalitet në Suedi. Familjarët kanë bërë të ditur se për 22 vjeçarin do të ketë ditë zie në fshatin e tyre.“Ndajmë dhe ndiejmë dhimbjen bashkë me ju! Lutemi për Shpirtin e tij. Përjetësisht në Zemrat tona Vëlla dhe Shoku jonë i dashur”.

Ka ndërruar jetë Vatan Rama, i riu nga fshati Botusha – Koshare e Gjakovës. Ai ndrro i jetee pas një aksidentit me fatalitet në Suedi. Familjarët kanë bërë të ditur se për 22 vjeçarin do të ketë ditë zie në fshatin e tyre.

Be the first to comment on "Aksident me fatalitet, nderronn jete mërgimtari nga Kosova mos kalo pa thene NGUSHLLIME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*