Akademiku serb shkund rrjetin, e pranon se Kosova, nuk është pjesë e Serbisë !


Profesori serb i së drejtës ndërkombëtare dhe akademiku Tibor Varadi deklaroi sot për televizionin “N1” se Kosova është marrë padrejtësisht, në kundërshtim me të drejtën ndërkombëtare, por se në të njëjtën kohë ajo nuk është pjesë e Serbisë e as administrata serbe në Kosovë nuk ka kompetenca.

Pas deklaratës së kreut të Akademisë Serbe të Shkencave dhe Arteve (SANU) Vladimir Kostiq se Kosova de fakto e as de jure nuk është pjesë e Serbisë, Varadi sqaroi deklaratën e tij, duke thënë se Kostiqi ka thënë se “Kosova në këtë moment faktikisht nuk është jona dhe se duhet nisur nga ky fakt për të bërë diçka”. “Jetojmë në një epokë kur armiqtë janë shumë të nevojshëm, sepse është shumë më lehtë të vërtetosh se dikush është në anën e duhur nëse ka një armik. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Akademiku serb shkund rrjetin, e pranon se Kosova, nuk është pjesë e Serbisë !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*