Ai humbi babain/ “Të bllòkon frymëmarrjen”, rrëfimi i 41 vjeçarit: Mos bëni shaka me këtë


Rrëfimet më të shumta në lidhje me koronav irusin vijnë nga Italia, pikërisht shteti i cili ka më shumë të prekur dhe njerëz që ditë për ditë humba sin jetën. Ndaj dhe populli italian po i tenton të gjitha mënyrat për t’i dhënë mesazh të tjerëve për t’u ruajtur sa më shumë pasi me këtë lloj vir usi nuk bëhet shaka.

Xhovani Zampino, 41 vjeçari qe po i tenton te gjitha menyrat per t’iu dhene nje mesazh pozitiv dhe inkurajues.Xhovani Zampino, një 41-vjeçar nga Italia i cili është shtr uar në spit al dhe po mbahet nën kujdesin intensiv në spitalin Maria Vittoria prej rreth një jave, ka folur për mediat për vua jtjet nga sëm undja.Ndërkohë që babai i tij Antonio 76 vjeç i cili u shtr ua në spi tal po nga sëm undja Co vid-19, nuk mundi ta fitonte bet ejën me sëm undjen, ndërkohë që 41-vjeçari po lu fton në spit al.

“Ndjesë për maskën por akoma nuk mund të flas pa ndihmën e saj, ose më saktë nuk mund të marr frymë. Dua ta bëj këtë video sepse shumë njerëz po e nëpërkëmbin kor onavir usin.Mua personalisht po më shkatë rron jetën prej 10 ditësh. Deri para disa ditësh jeta ime vijonte e qetë, një jetë normale si shumë prej jush. Dua të them se si shumë nga ju unë e nënvlerësova.

Be the first to comment on "Ai humbi babain/ “Të bllòkon frymëmarrjen”, rrëfimi i 41 vjeçarit: Mos bëni shaka me këtë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*