A e gjeni dot kush është nëna dhe kush është vajza? Ajo është nëna më e bukur…


Mesa duket vitet nuk kanë ndikuar për keq në rastin e një nëne e cila ka sf iduar moshën e saj. Ajo duket si 20 vite me e re dhe të panjohurit mendojnë se ajo dhe vajza e saj janë motra. Veena Nayyar 48 vjeç, jeton në Slough, Berkshire. Veena ka një vajzë 28 vjeç ku mund të themi me plot bindje se duket më e re se vetë vajza Angeli. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Vennea është një make-up artiste dhe thotë se nuk ka asnjë sekret bukurie që e bën atë të duket kaq e re, meritën e marrin gjenet e saj. Nëna e cila mund të thuhet se është mjaft s*ksi kur shkon në supermarket detyrohet të tregojë kartën e saj të identitetit kur ble alk ool dhe kjo është e bezdisshme për të. “Njerëzit janë gjithmonë të tron ditur kur unë zbuloj moshën time. Ata shpesh mendojnë se unë jam të paktën 10 vite me e re. Jam e imët dhe njerëzit supozojnë se jam e re. Unë nuk e mbaj mend se sa herë jam detyruar të nxjerr kartën time të identitetit për t’i vërtetuar të tjerëve moshën aktuale. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "A e gjeni dot kush është nëna dhe kush është vajza? Ajo është nëna më e bukur…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*