99% rre.zik jete. Femija 2javësh shp.ëton pas opera.cionit të suksesshem në zemer.Mos kalo pa thene URIME


99% rre.zik per jete.Femija 2javësh shp.ëton pas op.eracionit të suksesshem në zemer.Mos kalo pa thene URIME. Ky engjull sapo kishte lindur kishte pasurshum problemeper te mb.ijet.uar.

Mjeket ishin gati te deshpruar, familjes i kishin humbur shpresat qe do shp.etoj djali i tyre i vetem. Por ndodh mrekullia dhe fal Zotit pas nje op.erac.ioni 17 oresh qe zgjati ne fund mjeket arrijne ta kryejn me sukses dhe qe djaloshi te jetoj. mos kalopa thene Urime

Be the first to comment on "99% rre.zik jete. Femija 2javësh shp.ëton pas opera.cionit të suksesshem në zemer.Mos kalo pa thene URIME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*