42-vjeçe dhe e virgjër, Vera kërkon burrë në emision: Kam qenë me mamin, tani dua…


Një 42 vje çare nga Tirana telefonoi sot në emisionin “Aldo Morning Show”, nga ku kërkoi një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. 42 vjeça rja tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze. LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "42-vjeçe dhe e virgjër, Vera kërkon burrë në emision: Kam qenë me mamin, tani dua…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*